Even voorstellen: de accountmanager

14 oktober 2015

En ineens mag je dan met je verhaal op deze blog. Een hele eer dat zeker maar voor u, de lezer, natuurlijk de vraag wie ik dan ben en waarom op deze blog. Mijn naam is Bert Visscher en ja, ik ben wel de echte maar niet de cabaretier. Op dit moment ben ik accountmanager bij Edu’Actief met als specialisme de gastvrijheidsbranche.

Dit specialisme heb ik verdiend door 20 jaar van mijn leven achter de ‘kachel’ te hebben gestaan in diverse horeca bedrijven. Van bistro met houten plankjes, sterrenzaken met behoorlijk botte chefs en grote hotels met een 24-uurs keukenbezetting. Prachtige jaren waarin ik met veel plezier het koksvak (en met name de hotelpatisserie) heb uitgeoefend.

En toen kwamen er kinderen. Erg leuk (ik heb er twee van inmiddels 18 en 21) maar het gezinsleven in combinatie met het koken, baken en braden in de late uurtjes begon mij toch op te breken. Uiteindelijk heb ik, net als velen van u, besloten dit mooie maar zware vak te verlaten en in het onderwijs actief te worden.

Vijf jaar voor de klas bij de koksopleidingen van defensie en later nog twee als opleidingscoördinator bij beveiligeropleidingen en dat alles in dienst van Gildevaart (later ROC Midden Nederland). Ook dit was een geweldige tijd. Het onderwijs is een fantastische werkomgeving met geweldige uitdagingen. Enfin, dat hoef ik u vast niet te vertellen!

Via mijn laatste baan in het onderwijs kwam ik in contact met Edu’Actief en inmiddels zit ik hier alweer negen jaar. Zoals dat gaat kruipt het horeca bloed nog altijd door mijn aderen en ben ik ook bij Edu’Actief steeds in meerdere of mindere mate betrokken gebleven bij onze uitgaven voor het horeca onderwijs. Gewoon omdat het vakgebied zo leuk is.

Als accountmanager zal ik niet ieder van u bezoeken op uw school, domweg omdat mijn regio het midden van het land is. Wanneer wij elkaar wel kunnen treffen is tijdens een van onze landelijke dagen wanneer wij u (met trots) het nieuwe lesmateriaal presenteren voor de KD’s van 2016. We hebben niet alleen een compleet nieuwe methode Tendens Toerisme en Recreatie ontwikkeld, maar ook de manier waarop u het kan aanbieden heeft bij Edu’Actief veel aandacht gekregen. Digitaal of met een boek, een leeromgeving via internet op je computer, tablet of zelfs telefoon? Het kan en wij hebben het! Maak maar een afspraak en ik of een van mijn collega’s komen graag bij u langs.

Bert Visscher
Accountmanager Edu'Actief 

Ga naar Tendens Toerisme en Recreatie