Tendens Toerisme en Recreatie komt naar u toe dit najaar

15 juli 2015

In de maanden november en december kun je bij jou in de buurt de eerste leermiddelen van Tendens Toerisme en Recreatie raadplegen. Uiteraard de fysieke boeken, maar ook de digitale boeken en de online versies. Uitgeverij Edu’Actief organiseert namelijk de Mbo Provincietour.

Vanaf 16 november tot en met 11 december gaat Edu’Actief het land in met de Mbo Provincietour. In twaalf provincies kun je in de middag de nieuwste lesmaterialen zien, gebaseerd op de herziene kwalificatiedossiers. Je kunt vragen stellen aan het ontwikkelteam en een vervolgafspraak maken met je eigen accountmanager. 

Doel van de tour is docenten en managers te laten zien hoe wij het onderwijs kunnen ondersteunen in de voorbereiding op het belangrijke schooljaar 2016/ 2017.

Workshops keuzedelen en digitalisering
Vanaf schooljaar 2016 zijn er niet alleen nieuwe leermiddelen, maar ook de introductie van een nieuw fenomeen: keuzedelen. Tijdens de Mbo Provincietour worden er ook workshops keuzedelen aangeboden. 

Wil je meer weten over digitalisering in het onderwijs? Volg dan de workshop digitalisering, die ook wordt aangeboden tijdens de Provincietour. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan de digitale leeromgeving van Edu’Actief: 24boost. Alle Tendens Toerisme en Recreatie titels komen direct beschikbaar in deze moderne digitale leeromgeving.

Praktisch
Op dit moment worden de locaties geregeld. Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. Na de zomervakantie ontvang je een uitnodiging met specifieke informatie over data en locatie per regio. Meer info vind je op de speciale pagina, hier kun je je ook alvast aanmelden.

Ernst-Jan Willemsen
Productmarktmanager Tendens Toerisme en Recreatie

 

Ga naar Tendens Toerisme en Recreatie