BLOG Tendens Toerisme en Recreatie

29 april 2015

Met veel enthousiasme en energie zijn we begonnen aan de ontwikkeling van Tendens Toerisme en Recreatie. Een moderne methode waar de professionele beroepspraktijk, de actualiteit en aansluiting bij de doelgroep centraal staan. Uiteraard baseren wij ons op het nieuwe kwalificatiedossier Travel, Leisure & Hospitality. De lesmethode kan ingezet worden vanaf schooljaar 2016/2017.


Doel blog
Met dit Tendens Toerisme en Recreatie blog willen wij de onderwijsmarkt informeren, inspireren en betrekken bij de ontwikkeling van de nieuwe lesmethode. Zo zullen de auteurs zich bijvoorbeeld voorstellen, vragen we je wat we wel en niet moeten behandelen in een specifieke titel, bieden we de mogelijkheid om documenten te downloaden en laten we je weten waar we mee bezig zijn.

Denk mee en reageer
Docenten en studenten gaan met de methode aan de slag. Een aantal van onze auteurs is zelf docent en bij alle titels wordt altijd een docent uit het onderwijs betrokken. Feedback uit het onderwijs heel belangrijk. Dit blog is een mogelijkheid om aan te geven wat je belangrijk vindt, wat wel en niet goed werkt en inspirerende voorbeelden met ons te delen. Denk met ons mee. Jij hebt invloed op het eindresultaat.

Ga naar Tendens Toerisme en Recreatie