Even voorstellen: de accountmanager

16 september 2015

En ineens mag je dan met je verhaal op deze blog. Een hele eer dat zeker maar voor u, de lezer, natuurlijk de vraag wie ik dan ben en waarom op deze blog. Mijn naam is Bert Visscher en ja, ik ben wel de echte maar niet de cabaretier. Wij weten van elkaars bestaan maar verder geen banden.

Op dit moment ben ik accountmanager bij Edu’Actief met als specialisme de horeca. Dit specialisme heb ik verdiend door 20 jaar van mijn leven achter de ‘kachel’ te hebben gestaan. Van bistro met houten plankjes, sterrenzaken met behoorlijk botte chefs en hotels met een 24-uurs keukenbezetting. Prachtige jaren waarin ik met veel plezier het koksvak (en met name de hotelpatisserie) heb uitgeoefend.

En toen kwamen er kinderen. Erg leuk (ik heb er twee van inmiddels 18 en 21)maar het gezinsleven in combinatie met het koken, baken en braden in de late uurtjes begon mij toch op te breken. Uiteindelijk heb ik, net als velen van u, besloten dit mooie maar zware vak te verlaten en in het onderwijs actief te worden.

Vijf jaar voor de klas bij de koksopleidingen van defensie en later nog twee als opleidingscoördinator bij beveiligeropleidingen en dat alles in dienst van Gildevaart (later ROC Midden Nederland). Ook dit was een geweldige tijd. Het onderwijs is een fantastische werkomgeving met geweldige uitdagingen. Kun je nagaan wat de combinatie horeca en onderwijs dan wel moet zijn, geweldig! Maar dat hoef ik u vast niet te vertellen!

Via mijn laatste baan in het onderwijs kwam ik in contact met Edu’Actief en inmiddels zit ik hier alweer negen jaar. Zoals dat gaat kruipt het horeca bloed nog altijd door mijn aderen en ben ik ook bij Edu’Actief steeds in meerdere of mindere mate betrokken gebleven bij onze uitgaven voor het horeca onderwijs. Gewoon omdat het zo’n leuk vak is.

Als accountmanager zal ik niet ieder van u bezoeken op uw school, domweg omdat mijn regio het midden van het land is. Wanneer wij elkaar wel kunnen treffen is op de Horecava of tijdens een van onze landelijke dagen wanneer wij u (met trots) het nieuwe lesmateriaal presenteren voor de KD’s van 2016. Niet alleen hebben wij de inhoud weer stevig opgefrist ook de manier waarop u het kan aanbieden heeft bij Edu’Actief veel aandacht gekregen. Digitaal of met een boek, een leeromgeving via internet op je computer, tablet of zelfs telefoon? Het kan en wij hebben het! Maak maar een afspraak en ik of een van mijn collega’s komen graag bij u langs.

Bert Visscher
Accountmanager Edu'Actief

Ga naar Tendens Ondernemer Horeca