Verbetering kwaliteit lesmateriaal

02 januari 2018

Naar aanleiding van klantfeedback werken we voor schooljaar 2018/2019 aan de kwaliteit van de profieldeel titels Meewerken in de keuken, Meewerken in het restaurant, Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven en Basis Horecamanagement. Fouten worden gecorrigeerd, de presentatie wordt verzorgder en de gebruiksvriendelijkheid gaat omhoog. Dit geldt voor zowel de boeken als het materiaal in 24boost.

PRETTIGER WERKEN
Alle werkboeken/leereenheden worden volgens een vaste structuur gepresenteerd, het beeld wordt geactualiseerd en uitgebreid en grote tabellen en formulieren worden als een digitaal bestand aangeboden. De opmaak van de theorie wordt enigszins aangepast, fouten hersteld en de paragrafen en tekstblokken worden kleiner zodat uw student sneller de relevante inhoud vindt.
 
NIEUW ISBN
De inhoud van Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven (theorie- en werkboek) en Meewerken in het restaurant (theorie- en werkboek) worden herzien. Deze titels krijgen volgend jaar een nieuw ISBN.


IDEEËN OF WENSEN?
Alle verbeteringen zorgen ervoor dat uw student prettiger kan werken met Tendens Ondernemer Horeca. Heeft u opmerkingen over de bestaande Tendens titels of ideeën/wensen? Wij waarderen uw feedback. Laat het per e-mail weten aan
uitgever Ernst-Jan Willemsen.

Ga naar Tendens Ondernemer Horeca