Even voorstellen: de accountmanager regio Noord

02 december 2015

Ook ik moet eraan geloven. Een korte blog schrijven. En ik ben niet zo’n schrijver. Meer een prater.
Wat dat betreft zit ik als accountmanager dus wel op mijn plek! Ik ben Jessica Donker en ben de contactpersoon voor alle mbo instellingen in de regio Noord. En onze regio Noord is vrij groot. Je kunt me vinden in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland.

In 2001 ben ik begonnen bij Edu’Actief. Eerst als marketeer. Er waren in die tijd nog geen speciale accountmanagers, dus dat deed je er gewoon bij! Een enorm leerzame periode waarin ik het mbo goed heb leren kennen. Na zes jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging, ik ben weg gegaan bij Edu’Actief en heb een uitstapje gemaakt in een compleet andere branche. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus toen ik een paar jaar later de kans kreeg om terug te keren bij mijn geliefde Edu, heb ik direct JA gezegd!

Ik geniet enorm van mijn werk. Ik hou ervan mensen te ontmoeten en gesprekken te voeren over hun vak. Veelal geef ik presentaties aan docententeams over onze lesmethodes en als een school eenmaal heeft besloten met ons lesmateriaal te gaan werken dan verzorg ik ook de verdere implementatie. Ik vind het belangrijk dat je als docent één loket hebt bij de uitgeverij, waar je met al je vragen terecht kunt.

Het leuke is, dat na al die jaren, het werk tóch uitdaging blijft bieden. De nieuwe kwalificatiedossiers staan voor de deur. Er is vraag naar maatwerk. En het onderwijs is steeds meer bezig met digitaliseren. Dit zorgt ervoor dat mijn verhaal nooit hetzelfde is, en dat ik gericht met u als school kan meedenken over uw gewenste oplossing. Dat geldt zeker ook voor Tendens Ondernemer Horeca. Splinternieuw lesmateriaal dat volledig en actueel is en waarbij je als school de keuze hebt of je met papieren boeken, digitale boeken of in een volledig digitaal platform wilt werken.

Ik hoop tot snel…                                                        

Groet!
Jessica

Ga naar Tendens Ondernemer Horeca