Van docent naar uitgever: accountmanager regio Zuid

09 december 2015

Mijn naam is Sandor de Cock, Accountmanager binnen Edu-Actief voor de regio Zuid-Nederland, d.w.z. Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en een stukje Zuid-Holland. Namens Edu-Actief ben ik uw contactpersoon in deze regio voor alle methodes die wij aanbieden in het MBO waaronder dus ook voor Tendens Keuken.

Na werkzaam te zijn geweest in diverse branches in het bedrijfsleven ben ik in 2011 het onderwijs ingerold. Naast mijn zzp schap begon ik met lesgeven bij Business School Notenboom in Eindhoven als docent marketing. Het ging hier om het vak marketing in de context van sport maar ook hotelmanagement. Vervolgens ben ik een aantal jaar actief geweest als docent sales en marketing binnen ROC Eindhoven, nu bekend als het Summa College. Ik gaf les aan o.a. de richtingen junior accountmanager en vestigingsmanager groothandel in zowel de BOL als BBL. Een hele mooie tijd waarbij het meestal geweldig was om te werken met jonge mensen. In die tijd werkte ik, naar tevredenheid, met een methode van Edu-Actief en na een reorganisatie binnen het Summa College kreeg ik de kans aan de gang te gaan voor Edu-Actief in de regio Zuid-Nederland. Hartstikke leuk natuurlijk om werkzaam te blijven in het onderwijs maar dan vanuit een andere invalshoek; die van de uitgever. In deze rol kom ik op veel verschillende onderwijsinstellingen waar ik met plezier de verschillende methodes van Edu-Actief mag toelichten aan docenten(vakgroepen).

Nog steeds voor de klas dus maar dan voor en met docenten. Zeker nu , met het oog op 2016 en de verandering van de KD’s , is het een druk en interessant jaar voor de scholen en ook voor ons. We krijgen veel aanvragen om langs te komen op locatie voor een toelichting. Ik zie ook u daarom graag bij u
 op locatie binnenkort.

Vriendelijke groet,    

Sandor de Cock

Ga naar Tendens Keuken