Eerste negen roc’s gestart met Secretarieel.info

08 september 2015

Eind augustus zijn de eerste negen roc’s, op 12 locaties, in totaal met ruim 400 studenten gestart met Secretarieel.info. Secretarieel.info is de complete methode voor niveau 3 en 4 voor het nieuwe kwalificatiedossier Secretariële Beroepen. Naast de vakkennis bevat de digitale methode ook veel opdrachten Nederlands, Engels, rekenen en ICT in de beroepscontext van het secretariele beroep. 

Voor alle 18 werkprocessen wordt materiaal ontwikkeld. In totaal zijn dat 30 modulen. Elke module start met een inhoudsopgave. In het planningsoverzicht van Secretarieel.info vindt u een link naar de inhoudsopgaven van de modules die nu al in 24boost staan (tip: gebruik de zoomfunctie voor een duidelijke inhoudsopgave).

Secretarieel.info is een digitale methode en dat betekent dat er veel multimedia wordt ingezet bij de verwerking van kennis en uitwerking van opdrachten. Voor de eerste 10 modulen die klaar zijn worden ruim 250 multimedia-objecten ingezet. Hieronder vindt u twee voorbeelden zoals deze in 24boost staan.

      


Wilt u meer weten over Secretarieel.info?
We komen graag bij u op school om Secretarieel.info te laten zien. Maak hiervoor een afspraak met één van onze adviseurs.

Ga naar Secretarieel.info