Servicepakketten & naslagwerken: Handig!

19 oktober 2016

Haalt u het maximale uit Secretarieel.info? Vanaf september zijn er servicepakketten en naslagwerken beschikbaar. Beide pakketten bevatten een papieren uitdraai van alle materialen die in de digitale methode zijn opgenomen. Daarnaast bevat het Servicepakket ook een verantwoording op werkproces/leerdoelniveau per opdracht.

Maar het allerbelangrijkste onderdeel van het Servicepakket is het onderdeel Werken met Secretarieel.info, en dan specifiek het hoofdstuk Hoe werkt u het prettigst met Secretarieel.info. Aan de hand van 18 tips wordt aangegeven hoe de docent optimaal rendement kan krijgen uit het werken met deze methode. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten goed met het materiaal uit de voeten kunnen vindt u hier het document van adviezen. Leest u vooral hoofdstuk 4 goed door.

Het Servicepakket en Naslagwerk zijn er voor het basis- en profieldeel en zijn uitsluitend door gebruikers van de methode te bestellen vanuit de docentenomgeving in 24boost. Een klik op de button rechts, Servicepakket/Naslagwerk, brengt u rechtstreeks in de webshop van Edu’Actief.

Ga naar Secretarieel.info