Ervaringen gebruikers Secretarieel.info

08 december 2015

Alle zaken die spelen bij de gebruikers van Secretarieel.info delen we hier graag met u. 
Belangrijk is dat het voor studenten niet meer mogelijk is om binnen een toets op basis van try-and-error net zo lang te proberen om het juiste antwoord boven water te krijgen. De behaalde puntenscore onderaan loopt nu niet meer automatisch mee. Wel kan de student nog heen en weer bladeren door te toets.

Een ander aandachtspunt op dit moment is de performance van 24boost. Als er veel dataverkeer tegelijk is kan de snelheid van het systeem daaronder te lijden hebben. Binnen Courseweb, eigenaar van24boost, wordt er hard aan gewerkt om de snelheid te verbeteren en te optimaliseren.

Met betrekking tot het afnemen van toetsen kregen we de melding dat het slepen van antwoorden soms niet goed werkt. Het is hierbij belangrijk dat het in de juiste volgorde zetten en slepen wel op de juiste manier moet gebeuren. Gebeurd dat niet, dan verspringen de antwoorden weer. We onderzoeken de komende periode of de marge wat ruimer kan waardoor het verspringen niet meer gebeurd. Daarnaast zullen we wat minder deze vraagoptie inzetten binnen de toetsen.

Wilt u ook uw feedback geven over opdrachten en bronnen waaraan iets verbeterd kan worden? Met uw feedback maken we samen het beste leermiddel. Alle opmerkingen worden door ons bewaard en zullen in mei 2016 worden verwerkt. Met ingang van het schooljaar 2016-2017 is de volledige update van de inhoud beschikbaar. 

Ga naar Secretarieel.info