Veelgestelde vragen

30 mei 2016

In de afgelopen periode hebben onze accountmanagers de veelgestelde vragen over Scoren.info verzameld. Deze vragen, met uiteraard de antwoorden, delen we graag met u.

Waarom zijn er meer titels nu?
Bij de vorige herziening in 2014 hebben we ervoor gekozen om de methode op te delen in compacte, handzame en flexibel inzetbare titels. Daar zijn we met deze herziening mee doorgegaan. Daarbij hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met het kwalificatiedossier Commercie en de examenmatrijzen van Stichting Praktijkleren en ESS.

Verantwoording ESS
De Examenmatrijzen van ESS worden, zoals gebruikelijk, verantwoord in de Studiewijzer. Daarin verwijzen we per toetsterm naar hoofdstukken in de boeken. De Studiewijzer is medio juni beschikbaar.

Verantwoording Stichting Praktijkleren 
De Examenmatrijzen van Stichting Praktijkleren worden, zoals gebruikelijk, verantwoord in de Studiewijzer. Daarin verwijzen we per toetsterm naar hoofdstukken in de boeken. De Studiewijzer is medio juni beschikbaar.

Toetsen
Op de methodesite www.scoren.info bieden we vanaf augustus 2016 een compleet en gratis aanbod aan ontwikkelingsgerichte toetsen op examenniveau.

Meer weten over de herziening van Scoren.info?
In een eerder geschreven artikel leest u meer over de herziening van Scoren.info.

-> Artikel ‘Alles over de herziening van Scoren.info’

Wilt u meer weten over Scoren.info? Neem hiervoor contact op via 0522 235 235 of het contactformulier.

Ga naar Scoren.info