Scoren.info

Met Scoren.info leidt u uw studenten op voor een breed en boeiend vakgebied. Van Commercieel medewerker tot Junior accountmanager, Vestigingsmanager groothandel, Assistent-manager internationale handel, Intercedent en Contactcenter medewerker. Allemaal functies die vallen onder commerciële werkzaamheden, maar hun eigen specialisatie kennen. Scoren.info geeft u de vrijheid hoe u het lesmateriaal inzet en welke onderdelen u gebruikt. Zowel klassikaal, in groepen als een-op-een.Het lesmateriaal

Scoren.info wordt aangeboden in handzame en compacte modules. Op de methodewebsite www.scoren.info staat voor uw student een opdrachtenmagazijn met meer dan 400 opdrachten, een begrippenlijst en aanvullende bronnen als films. Kenmerkend voor de methode is de heldere opleidingsstructuur met daaronder de leerlijnenstructuur. Dit betekent dat we de keuze hebben gemaakt de onderdelen zo in te delen dat stapeling mogelijk is. Binnen Scoren.info is doorstroming gemakkelijk en kostenbesparend te realiseren.

Actueel door lesbrieven
Scoren.info speelt in op de actualiteit door het inzetten van lesbrieven. In een lesbrief wordt ingegaan op specifieke en actuele onderwerpen waardoor u geregeld extra lesstof heeft om te gebruiken voor uw studenten.

Bent u benieuwd naar de inhoud van Scoren.info? Bekijk dan de inkijkexemplaren per titel in onze webshop. Op het titeloverzicht vindt u per opleiding de titels en ISBN's.