Dit najaar: De Kick in Atletiek

01 oktober 2008
Een handboek vol bewegingsideeën om atletiek uitdagend te maken.
 
Diny Bom schreef dit boek speciaal voor docenten Lichamelijke Opvoeding voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Haar doel is dat docenten LO gaan kiezen voor het geven van uitdagende en zinvolle atletiek, zodat leerlingen een leven lang blijven kicken in deze sport.
 
Op maandag 15 september was de grote dag; auteur Diny Bom overhandigde de eerste exemplaren aan haar direct collega’s van de atletieksectie. Ook een groot aantal studenten toonde interesse.
 
 
*
 
Diny Bom werkt sinds 1982 als docent atletiek op de Fontys Sporthogeschool. Zij heeft eerder boeken voor het Lichamelijk Onderwijs gepubliceerd.
 
De aangeboden methodieken in het boek zijn een handvat voor een schoolgerichte, effectieve en vooral leuke atletiekles. De teksten zijn aangevuld met talrijke foto’s en tekeningen. Handige extraatjes zijn de CD-rom met kant en klare estafettevormen en de prestatieladder. Met de prestatieladder kunnen individuele vorderingen worden bijgehouden. Personen uit alle leeftijdscategorieën en bewegingsniveaus kunnen starten met De Kick in Atletiek.
 
Bestellen
 
De Kick in Atletiek is nu leverbaar. Bestel hier uw explaar van De Kick in Atletiek
 
U kunt ook contact opnemen met Uitgeverij Edu’Actief bv voor meer informatie over De Kick in Atletiek. Het telefoonnummer van onze klantenservice is 0522 235 235.