Vanaf nu: klantenservice via WhatsApp

17 november 2015

Een korte vraag voor onze klantenservice? Dan kan dat vanaf nu ook via WhatsApp. Edu‘Actief is de eerste educatieve uitgeverij die de populaire berichtendienst inzet als klantenservicekanaal.

 

Betere service
“Wij zijn altijd op zoek naar manieren om nog betere service te bieden aan docenten en studenten”, aldus directeur Jannes Hessels. “Een goede klantenservice staat dicht bij haar klanten. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 73% van onze klanten meerdere keren per dag WhatsApp gebruikt. Een uitbreiding van onze klantenservice met deze chatdienst is daarom een logische stap.”

Laagdrempelige klantenservice
Dat er behoefte is aan een laagdrempelige klantenservice bleek al snel. “Vorige week hebben we op onze website bij onze contactgegevens het WhatsApp-telefoonnummer gepubliceerd. Al snel kwamen de eerste berichten binnen, vaak voorzien van een foto. Het is makkelijk om mee te kijken met docenten en studenten zodat ze snel weer verder kunnen met lesgeven of hun huiswerk”, aldus Jannes Hessels.

Telefoonnummer
De klantenservice van Edu’Actief is vanaf vandaag, tijdens kantooruren, via WhatsApp bereikbaar op het telefoonnummer 06 466 744 42. Uiteraard blijft de klantenservice ook bereikbaar via 0522 235 235, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en Twitter.com/EduActief.