="">="">

Introductie DigiCode

22 september 2008
!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Introductie DigiCode ="">="">
Graag willen wij u vertellen over een aantal vernieuwingen. Voor u betekent dit ook meteen een verbetering. U kunt voortaan met een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord bestellen via de digitale catalogus op de website van Edu’Actief. Ook kunt u met dezelfde code toegang aanvragen tot methodesites. Op deze manier heeft u één gebruikersnaam die u gemakkelijk kunt onthouden en die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Oude situatie
U heeft van ons een docentencode ontvangen waarmee u toegang heeft tot een methodesite. Deze code heeft u nodig om extra materialen en docentenhandleidingen te kunnen downloaden.
Nieuwe situatie
Wij gaan werken met DigiCodes. Een DigiCode is een unieke code die u aan kunt vragen via onze website. U kiest zelf een gebruikersnaam en wachtwoord en u geeft aan tot welke methodesite u toegang wilt hebben. Van ons ontvangt u dan een DigiCode om uw toegang tot de methodesite te activeren. Uw inloggegevens zijn dan het hele schooljaar geldig.

U hoeft nu nog niets te doen. Wanneer het voor u noodzakelijk is om een DigiCode aan te vragen, ontvangt u van ons persoonlijk bericht met verdere uitleg.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Edu'Actief via telefoonnummer 0522 235 235 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.