Nieuws

Zowel docenten als studenten geven aan dat ze de voordelen van zowel papier als digitaal zien en graag op beide manieren willen werken. Daarom worden alle keuzedelen van Edu'Actief als combipakket aangeboden. 

NIEUWE ISBN'S
Bestelt u vanaf schooljaar 2018-2019 een keuzedeel dan ontvangt u een combipakket. Het combipakket bestaat uit:

Elk keuzedeel* heeft een nieuw ISBN. De prijs van een keuzedeel combipakket is € 36,00. Let op: de huidige ISBN’s van de keuzedelen vervallen. 

>> Bekijk het keuzedelenoverzicht

* Zes keuzedelen worden niet als combipakket aangeboden en behouden het huidige ISBN. Op het keuzedelenoverzicht ziet u om welke keuzedelen dit gaat.

Heeft u al eerder gewerkt met een keuzedeel op papier of volledig digitaal en heeft u een vraag over het combipakket? Uw accountmanager helpt u graag.

LICENTIE VOOR DE DIGITALE LEEROMGEVING
In de digitale leeromgeving kunt u digitaal aan de slag met het keuzedeel en de opdrachten, theoriebronnen en extra bronnen die daar bij horen. Daarnaast is het mogelijk om onder andere digitaal opdrachten op te geven aan studenten en de voortgang te meten. 


Vanaf schooljaar 2018-2019 is de digitale leeromgeving, 24boost, vernieuwd. Werkt u op dit moment al met een keuzedeel in 24boost? Hieronder leest u alles over de vernieuwingen.

24boost vernieuwd voor schooljaar 2018/2019
24boost is voor u en uw studenten zo aangepast dat het beter aansluit bij de indeling van papier. Als u inlogt op 24boost, ziet u de keuzedeelomslagen waar u mee werkt. Klikt u op een omslag dan komt u in de inhoudsopgave van die titel. Vanuit daar navigeert u naar de theorie, opdrachten en bronnen.

Vanwege deze nieuwe indeling zijn intakeformulieren niet meer nodig. U ziet namelijk al het lesmateriaal. 24boost is gebruiksvriendelijker gemaakt. Hieronder vindt u de veranderingen op een rij:

AAN DE SLAG
Wilt u uitleg over wat het combipakket voor u betekent? Of wilt u de nieuwe versie van 24boost zien? Uw accountmanager komt graag bij u langs!

 

Onze klantenservice bereikt u via 0522 235 235 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw accountmanager.