Rooms Division Management onmisbaar naslagwerk voor een succesvolle horecaloopbaan!

19 juni 2008
Uitgeverij Edu’Actief b.v. heeft een nieuwe uitgave op de markt gebracht die uitsluitend is gefocust op de hotelindustrie: Rooms Division Management.
 
Het is een Engelstalige cursus die bestaat uit een boek, een dvd en een website en die is bedoeld voor mbo-niveau 4 en hbo. Met Rooms Division Management leert u gastvrijheid om te zetten naar winst!
 

Praktijk
Het boek sluit goed aan op de praktijk. Rooms Division Management bespreekt moderne managementtechnieken om hotelgasten een aangenaam verblijf te bezorgen en geeft handreikingen voor een efficiënt werkende frontoffice. Medewerkers van deze afdeling bepalen in belangrijke mate de eerste èn laatste indruk van het hotel.Ook komen onderwerpen als communicatie, personeelsmanagement, kwaliteitsmanagement, verkoopstrategieën en globalisering aan de orde.

 
Enkele internationale hotels dienen in dit boek als voorbeeld. De ervaring van de gast, de werkervaring van de medewerker en de doelen van het management en de aandeelhouders zijn daarbij het uitgangspunt.
Geïnterviewde ondernemers, managers en consulenten hebben bovendien hun kennis en ervaring ter beschikking gesteld ter inspiratie voor de hoteliers ‘in de dop’, goed voorbeeld doet goed volgen!
 
Bestellen
Voor meer informatie over Rooms Division Management surft u naar www.roomsdivision.com of kunt u contact opnemen met Uitgeverij Edu’Actief b.v., via telefoonnummer 0522-235235. Rooms Division Management bestellen kan via onze website.