24boost wint Comenius Siegel 2015

29 juni 2015

Op 25 juni heeft het adaptieve leerplatform 24boost de Comenius EduMedia Siegel 2015 gewonnen. Courseweb, de digitale educatieve dienstverlener en leverancier van 24boost heeft de Siegel in Berlijn in ontvangst genomen. Het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI) reikt de Comenius EduMedia Awards en Siegels uit aan de meest innovatieve educatieve producten uit Europa.


Het GPI kent 24boost een Siegel toe in de categorie ‘Didactische Multimedia producten’. 24boost is de digitale, open leeromgeving voor het beroepsonderwijs. Het biedt anywhere, anytime en op any device lesmateriaal met activerende didactiek voor de praktisch ingestelde student in het beroepsonderwijs.

Edu’Actief biedt als educatieve uitgeverij haar leerstof aan via 24boost. Vanaf schooljaar 2015/2016 draaien de eerste lesmethodes in het platform en wordt de leerstof in losse modules aangeboden. Met 24boost wordt met dezelfde inspanningen een hogere leeropbrengst bereikt ten opzichte van traditioneel leren. Wat de student leert en hoe hij dat doet, wordt afgestemd op zijn persoonlijke leerbehoeften en leerstijl. Inzicht in voortgang en resultaten maakt sturen en coachen op individueel niveau mogelijk. Zo komt elke student optimaal tot zijn recht en draagt Edu’Actief bij aan de ontwikkeling van studenten tot vakmensen.