Genomineerden verhalenwedstrijd

16 april 2015

Om ons 25-jarig bestaan te vieren, organiseerden we dit voorjaar een verhalenwedstrijd. Wanneer wij praten met docenten komen er altijd mooie verhalen boven. Van bijzondere studenten, ontroerende momenten en onverwachte verrassingen. Zo’n 50 docenten hebben hun verhaal met ons gedeeld. Verhalen waar wij af en toe kippenvel van kregen. Prachtige verhalen die we niet voor onszelf willen houden. Daarom hebben we er tien genomineerd. Dit is een selectie van de mooiste verhalen uit het beroepsonderwijs:

 


Een bijzondere vermelding krijgt de inzending van Suzanne Blom. Suzanne was de enige leerling die een verhaal instuurde om zo haar docente wiskunde in het zonnetje te zetten. De docente maakte altijd tijd voor haar vrij om haar persoonlijk te helpen met rekenen en wiskunde. “Ik ben haar nog altijd dankbaar. Bij elke som, of wiskundig iets wat ik nu moet doen, denk ik nog altijd aan haar.”

Bekendmaking winnaars
De drie winnaars van de hotelovernachting, e-reader en high tea worden in week 17 bekendgemaakt. Houd de website of ons Twitter-account in de gaten voor het laatste nieuws.