Opnieuw uitbreiding in het aanbod mbo-leermiddelen

08 april 2015

Opnieuw heeft Edu’Actief een nieuwe methode toegevoegd aan het aanbod mbo-leermiddelen: Financieel.info. De methode voor de opleidingen Bedrijfsadministratief medewerker, Financieel administratief medewerker, Bedrijfsadministrateur en Assistent-accountant is met terugwerkende kracht per 1 januari overgenomen van Brinkman Uitgeverij.

Al 25 jaar is Edu’Actief de uitgever voor het beroepsonderwijs, met een breed aanbod aan leermiddelen voor het mbo. Wij zijn dan ook blij ons aanbod uit te breiden met deze serie leermiddelen voor opleidingen in de richting van financiële beroepen.

De leermiddelen zijn per direct te bestellen in onze webshop. Alle delen uit de serie bevatten een combinatie van een theorie- en werkboek. De serie Kennis en vaardigheden voor de Financiële Beroepen is gebaseerd op de kwalificatieprofielen van de sector Financiële beroepen.

Het is voor ons belangrijk dat de lesmethode Financieel.info up-to-date is en blijft. Daarom zorgen wij ervoor dat de methode blijft aansluiten bij de nieuwste kwalificatiedossiers. Ook in schooljaar 2016-2017.