Directeur Edu’Actief neemt plaats op de afdeling klantenservice

13 februari 2015

Directeur Jannes Hessels maakte afgelopen donderdag op een wel erg bijzondere manier werk van onderwijs. Hij nam plaats op de klantenservice van Edu’Actief. “Het is de missie van onze klantenservice om iedere docent zo snel mogelijk te helpen. Zodat hij daarna weer verder kan met het voorbereiden van zijn les of met lesgeven. Ik vond het belangrijk om hier persoonlijk aan bij te dragen.”

De directeur sprak met meerdere docenten. “Het hebben van klantcontact is erg belangrijk voor ons. Mijn doel was te ontdekken hoe wij onze service en producten nog beter kunnen maken. Het was een leerzame middag. Ik kan het iedere directeur van een bedrijf aanraden,” aldus Jannes Hessels.

Wilt u ook een keer in gesprek met ons over digitaal leren, over de vernieuwingen in het vmbo en mbo of over onze nieuwe generatie leermiddelen? Onze klantenservice gaat graag met u in gesprek. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar via 0522 235 235 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .