Nu online: de website van 24boost

15 januari 2015


Leren waar en wanneer je maar wilt en via elk apparaat. Dat kan met 24boost, het open leerplatform voor het (v)mbo. Het platform is afgestemd op de persoonlijke leerbehoefte en leerstijl van iedere student. Het platform lanceerde vandaag de nieuwe website: 24boost.nl.

Op de site vindt u alle ins & outs van het platform. Maak kennis met functionaliteiten als het digitaal klaarzetten van huiswerk, het leren via tablets en smartphones en persoonlijke leerroutes. En ervaar hoe eenvoudig het systeem werkt.

Maak ook kennis met docenten en studenten van Rijn IJssel, ROC van Tilburg, ROC Mondriaan en het Nova College die nu al werken met 24boost. Docent Jos Bader van Rijn IJssel: "Leerlingen hebben veel vaker hun laptop mee dan dat ze vroeger hun boeken mee hadden. Ze werken erg serieus en nog niemand is uitgevallen dit jaar. En dat is niet gebruikelijk."

Maak ook kennis met de voordelen van digitaal leren en doe mee met de bèta. Met leermiddelen van Edu’Actief, andere uitgeverijen of uw eigen lesmateriaal.

www.24boost.nl