Nog meer mbo-leermiddelen onder één dak

07 januari 2015

Ons aanbod mbo-leermiddelen is uitgebreid met lesmateriaal voor de juridische beroepen. De serie leermiddelen wordt overgenomen van Boom Juridische uitgevers. Hiermee worden nog meer mbo-leermiddelen ondergebracht onder één dak. De leermiddelen kunnen vanaf vandaag besteld worden via webshop.edu-actief.nl.

Bronnenboeken
De reeks bestaat uit juridische bronnenboeken die vooral over een specifiek rechtsgebied gaan en die het huidige kwalificatiedossier Juridisch medewerker, inclusief de uitstroomprofielen Zakelijke dienstverlening, Sociale zekerheid, Openbaar bestuur en Personeel en Arbeid, volledig afdekken. Het lesmateriaal is geschikt voor klassikaal onderwijs en zelfstudie, waarbij de theorie helder en duidelijk uitgelegd wordt in korte alinea’s. De hoofdstukken zijn modulair, dus u kunt zelf het leerarrangement samenstellen. Maar het is ook mogelijk de opbouw van de boeken te volgen. Per titel is een companion website beschikbaar met aanvullend materiaal.

Landelijke Docentendag Juridisch
Volgende week vrijdag 16 januari zijn we aanwezig in Amersfoort op de Landelijke Docentendag Juridisch van Stichting Praktijkleren. Hier kunt u kennismaken met de huidige leermiddelen. Ook praten we u bij over hoe het lesmateriaal er in de nabije toekomst uit gaat zien.