Vmbo-bijeenkomsten trekken volle zalen

26 maart 2014

Het invoeren van nieuwe beroepsgerichte programma's voor het vmbo betekent de komst van een nieuwe generatie leermiddelen. Aan de vooravond van deze grote verandering gaan we in drie bijeenkomsten in gesprek met scholen over de invulling van de leermiddelen. Gisteren organiseerden we de eerste bijeenkomst in Utrecht die meteen een volle zaal trok.

Meer dan honderd docenten kwamen gisteren af op de vmbo-bijeenkomst in Utrecht. Ook de tweede bijeenkomst, die vandaag plaatsvindt in Eindhoven, is met 80 aanmeldingen zo goed als vol. Een teken dat de toekomst van het vmbo een hot item is.

Tijdens de bijeenkomsten wordt vooral gesproken over de doorontwikkeling van Edu4all. “Docenten die aanwezig waren bij de bijeenkomst van gisteren gaven goede feedback die direct meegenomen kan worden bij de totstandkoming van de nieuwe leermiddelen. Het is een goede aanvulling op de basis die nu al staat,” aldus Baukje Visser van Edu’Actief.

Foto: Jessica Donker

Wilt u ook meepraten over de leermiddelen? U kunt zich nog aanmelden voor de vmbo-bijeenkomst in Meppel op 27 maart. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn bij één van de bijeenkomsten, maar wilt u wel graag met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op via 0522 235 235 of via het contactformulier.