Docentendag Handel 2014

26 maart 2014

Handelsdocenten opgelet! 27 maart 2014 wordt de docentendag van Btg Handel georganiseerd op Landgoed Zonheuvel. De docentendag Handel is dé dag voor iedereen die werkzaam is in de Handelsopleidingen om weer eens inhoudelijk, pedagogisch, didactisch, innovatief bezig te zijn met zijn of haar vak.

Nieuw!
Op de docentendag kunt u kennismaken met Click met online marketing. Het nieuwste boek voor studenten die online marketing nodig hebben voor hun toekomst. Of ze nou marketeer willen worden of een eigen bedrijf gaan beginnen, online marketing is onmisbaar. Haal gratis een proefuitgave in de stand van Edu’Actief (1e verdieping hoofdgebouw – naast de congreszaal) of download nu alvast het proefmateriaal.

 

 

Nieuwe leermiddelen retail
Als u benieuwd bent naar de nieuwe generatie leermiddelen voor de opleidingen retail, dan nodigen we u uit om in ronde 3 naar de Cabriolet-zaal te komen. In een interactieve sessie praten we graag samen met u verder over deze nieuwe serie leermiddelen die in 2016 naar het mbo komt.

Nieuwe generatie leermiddelen opleidingen retail
Ronde 3 (13.30 – 14.20 uur)
Zaal: Cabriolet (koetshuis entree 2)

Leerstijlen en didactiek
Bijblijven in het vak is essentieel voor docenten. Differentiëren wordt steeds belangrijker. Niet alleen naar niveau, maar ook naar de manier waarop uw studenten leren. Hoe beter u kunt aansluiten op de verschillende leerstijlen, hoe effectiever uw onderwijs wordt. In de presentatie Leerstijlen en didactiek maakt u kennis met het RTTI-systeem. Dit systeem beschrijft de verschillende cognitieve niveaus en biedt hulpmiddelen en een taal om leerprocessen te sturen en te verbeteren. RTTI is bovendien heel goed bruikbaar om de in het mbo veel genoemde taxonomie van De Block handen en voeten te geven.

Leerstijlen en didactiek
Ronde 4 (14.35 – 15.25 uur)
Zaal: Cabriolet (koetshuis entree 2)

Meer informatie
www.btghandel.nl