Ontmoet Peter Heerschop op CVI

29 januari 2014


Op 2 en 3 april vindt de jaarlijkse Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT plaats in 's-Hertogenbosch. Hier ontmoet u dit jaar niet alleen andere collega's uit het mbo, maar ook de succesvolle cabaretier Peter Heerschop. 

heerschop

Het beroepsonderwijs is, met de komst van nieuwe kwalificatiedossiers en technologische ontwikkelingen, volop in beweging. Inspirerende docenten zijn de belangrijkste voorwaarde voor het succes van een onderwijsvernieuwing. Oud-gymleraar en inmiddels succesvolle cabaretier Peter Heerschop deelt deze visie van Edu'Actief. Daarom heeft Edu'Actief hem uitgenodigd als keynote speaker op de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT.

Op de conferentie zal Peter Heerschop ingaan op zijn eigen ervaringen die hij heeft gehad als docent, maar ook deelt hij zijn visie op de ontwikkelingen die nu spelen binnen het onderwijs. En wat is er leuker dan dat dit op een humoristische wijze gebracht wordt.

Mis het niet!
Kom 2 april naar Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch. De presentatie van Peter Heerschop is om 15.15 uur in ruimte Limousin 1.

Interview
Alvast een voorproefje van de presentatie? Lees het interview dat Edu'Actief had met Peter Heerschop.