Gratis introductietraining Signaleren slachtoffers #loverboys – MvG-project

12 juli 2013

mvg logo eflash

Speciaal voor medewerkers uit de jeugdzorg bieden we gratis introductietrainingen Signaleren #loverboys aan.


Hoe herken je loverboys en hun slachtoffers? Niet aan hun uiterlijk. Een slachtoffer is niet het stereotype 'dom blondje uit een gebroken gezin'. Het kan iedereen overkomen.


Gratis introductietraining Signaleren #loverboys
Merel van Groningen en Edu'Actief vinden het belangrijk dat loverboys en slachtoffers zo snel mogelijk herkend worden. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid stellen we de introductietraining Signaleren #loverboys t.w.v. € 100,- gratis beschikbaar aan medewerkers in de jeugdzorg.

Herken de signalen!
De training Signaleren #loverboys is gericht op het herkennen van signalen van zowel slachtoffers als daders. En minstens zo belangrijk: waar de bevindingen moeten worden gemeld.

Inhoud introductietraining
Deze training is vanuit het MerelvanGroningen-project ontwikkeld, een compleet lespakket over de loverboyproblematiek waarin wordt ingestoken op zowel voorlichting als preventie.

Tijdens de introductietraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • profiel slachtoffers
  • loverboymethodiek
  • signalen van de slachtoffers
  • melden van (vermoedelijke) slachtoffers.

Genodigden: medewerkers jeugdzorg
Wij nodigen u, als medewerker in de jeugdzorg uit voor deze gratis training.  Er worden op drie locaties in Nederland trainingen georganiseerd, waaraan telkens zes personen deel kunnen nemen. Schrijf u dus snel in.

Data

LocatieDatumTijdstip
Gemertwoensdag 11 september 14.00 tot 16.00 uur
Meppelwoensdag 18 september14.00 tot 16.00 uur
Amersfoort vrijdag 27 september10.00 tot 12.00 uur*  button aanmelden

*Wilt u na de training in Amersfoort gebruikmaken van de lunch? Geef dit aan in het aanmeldingsformulier. Voor de lunch wordt een eigen bijdrage gerekend van € 12,50. U ontvangt hiervoor een factuur.