Docentendag Welzijn: inspiratie voor morgen!

18 januari 2013


Docentendag WelzijnErvaringen uitwisselen, ontwikkelingen bespreken binnen uw vakgebied en onderwijs en inspiratie opdoen voor de les van morgen. Dat gebeurt op donderdag 21 maart 2013 bij de allereerste docentendag Welzijn van Edu'Actief! Een docentendag voor u en uw collega's met verschillende workshoprondes, maar waar ook tijd is voor netwerken met uw collega-docenten. U bent van harte welkom bij Mariënhof in Amersfoort van 10.00 – 16.00 uur.


Programma
De docentendag Welzijn wordt geopend door Steven Pont. Steven Pont is ontwikkelingspsycholoog en bekend van het tv-programma 'Mannen van een zekere leeftijd'. Hij gaat in op de vraag hoe een kind of jongere aan zijn zelfbeeld komt en welke rol professionals daarin hebben. Alvast kennismaken met Steven Pont en het onderwerp dat hij bespreekt? Bekijk de film.
Over de dag verdeeld zijn er drie workshoprondes met thema's als: Triple-C, empowerment, dagarrangement, Welzijn 3.0, agressie in welzijn en persoonlijk leiderschap.


Details
Datum: 21 maart 2013
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Mariënhof, Amersfoort
Kosten: € 60,- (inclusief lunch en bewijs van deelname – wet BIO)

Aanmelden
Meld u, samen met uw collega's, aan voor de docentendag Welzijn. We ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 1 maart 2013.

button aanmelden

Vragen?
Neem contact op met Edu'Actief via 0522 235 235 of het contactformulier.

Graag tot ziens op 21 maart!