Mooie leerervaringen toegewenst voor 2013

18 december 2012

Kerstkaart 2012Afgelopen jaar hebben we samen met u weer een mooie bijdrage mogen leveren aan het bieden van goed onderwijs in Nederland. Dit jaar hebben wij ook een aantal van onze methodes mogen uitzetten in Suriname. Wij zijn blij dat wij als Edu'Actief ook hier een bijdrage mogen leveren aan het verbeteren van het beroepsonderwijs.


Edu'Actief wil graag meer bereiken, want ieder kind verdient goed onderwijs. UNICEF werkt er al jaren lang hard aan om zo veel mogelijk kinderen overal ter wereld de kans te geven om, door het bieden van goed onderwijs, iets van hun leven te maken. Wij zien UNICEF daarom als een uitstekende partner waarmee we onze doelstellingen verder kunnen uitbreiden. Wij leveren dan ook graag een financiële bijdrage aan deze fantastische organisatie.

Wilt u weten wat Edu'Actief concreet heeft bijgedragen aan UNICEF? Ga dan naar www.edu-actief.nl/unicef voor meer informatie.

Wij wensen u, namens alle medewerkers van Edu'Actief, liefdevolle kerstdagen en mooie leerervaringen toe voor 2013!

Goed onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving. Een kind dat goed onderwijs volgt, creëert kansen voor de toekomst en krijgt kennis die kan worden doorgegeven aan volgende generaties.