Een VoorZ in de goede richting, kom naar Hét Congres

30 oktober 2012

Edu'Actief is dit jaar weer aanwezig op Hét Congres in het congrescentrum Papendal in Arnhem. U bent van harte welkom op donderdag 29 en vrijdag 30 november 2012!

Wet Kwaliteit VSO
Bent u klaar voor de Wet Kwaliteit VSO? Edu'Actief en Edunova helpen u graag de juiste koers uit te stippelen. Ook dit jaar kunt u VoorZ, de digitale leeromgeving voor het vso, weer uitgebreid bekijken. We hebben VoorZ afgestemd op de Wet Kwaliteit VSO en de daarbij behorende kerndoelen vso.

Bekijk direct het programma van deze dag.

 

Aanmelden
Kom samen met uw collega-docent naar Hét Congres. U kunt zich nu aanmelden via de website van Hét Congres. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van VoorZ of Hét Congres.

Kunt u niet aanwezig zijn op Hét Congres? Neem dan contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende afspraak bij u op school.

Hét Congres
Hét Congres is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met leerlingen in het (voortgezet) speciaal onderwijs cluster 3 of 4. Hét Congres is een tweedaags onderwijscongres vol informatie, kennisuitwisseling en het delen van ervaringen en expertise met mensen uit het onderwijsveld.