Projectwedstrijd Factor-E ‘Geven en delen’ van start

19 oktober 2012

 

Logo Factor-EDe maand december staat in het teken van geven en delen. Sinterklaas en Kerst staan voor de deur en 7 december is de Nationale Vrijwilligersdag. Om studenten bewuster te maken over het belang van geven en delen organiseert Factor-E de projectwedstrijd 'Geven en delen'. Een project waar samenwerking centraal staat, waarmee u de 1000-uren norm kunt invullen en waarmee uw school kans maakt op een waardecheque t.w.v. €250,-.


Aan de slag!
Per opleiding zijn er twee projectopdrachten opgesteld die te maken hebben met het thema 'Geven en delen'. U kunt met uw klas of groep aan de slag gaan met één van de twee opdrachten die bij uw opleiding hoort.

Bekijk direct de inhoud van de projectopdrachten.

Planning
Na de herfstvakantie kunt u met uw studenten direct aan de slag. Het uitgewerkte project moet uiterlijk 21 december 2012 in bezit van Edu'Actief zijn. De uitslag van de wedstrijd wordt begin januari 2013 op de website van Factor-E geplaatst. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Doe mee!
Doen u en uw studenten mee met de projectwedstrijd? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Project Geven en delen. Dan houden wij u op de hoogte over de projectwedstrijd.

Vragen?
Op www.factor-e.nl vindt u alle informatie over de projectwedstrijd. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wij wensen u veel plezier en succes!