="">="">

Lekker zelf ondernemen voor niveau 2

16 oktober 2012
!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Lekker zelf ondernemen voor niveau 2 ="">="">

Logo Lekker zelf ondernemen

Naast Lekker zelf ondernemen niveau 3 en 4 ontwikkelt Edu'Actief Lekker zelf ondernemen voor niveau 2. Het Friesland College en ROC Flevoland gaan als pilotschool
werken met het lesmateriaal en vanaf maart 2013 kan
ook uw school ermee aan de slag!

Wat biedt het lesmateriaal?
Het lesmateriaal stimuleert de ontwikkeling van een ondernemende houding en creativiteit. Het kan een opstap zijn voor wie later zijn eigen bedrijf wil beginnen, maar het leert de jongere ook om kansen te leren zien in het bedrijfsleven. De methode kan ingezet worden voor alle niveau 2 studenten binnen het mbo. Lekker zelf ondernemen is flexibel in te zetten en past in vrijwel elk type onderwijs.

Lekker zelf ondernemen bestaat uit een map met vier katernen en wordt digitaal ondersteund door de methodewebsite www.lekkerzelfondernemen.nl.

Vragen of meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende presentatie. Neem hiervoor contact op via het contactformulier of via telefoonnummer 0522 235 235.