="">="">

Ontmoet Edu'Actief op verschillende beurzen

11 september 2012
!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ontmoet Edu'Actief op verschillende beurzen ="">="">

Komend schooljaar staat Edu'Actief weer op een aantal beurzen. Dit is een mooie gelegenheid voor docenten om ons als uitgeverij te ontmoeten. Edu'Actief is onder andere aanwezig op MBO City, Horecava, Vakantiebeurs en NOT.

beurzen

MBO City
Kom maandag 26 november naar MBO City. Edu'Actief is aanwezig op deze beurs met een stand met leermiddelen voor onder andere voor Nederlands, Detailhandel, CE-Ondernemerschap, Burgerschap, Orde en veiligheid,Zorghulp, Helpende en SAW. Op deze beurs kunt u inspiratie opdoen, vakgenoten ontmoeten en ervaringen delen. Kijk voor meer informatie op www.mbocity.nl.

Horecava
Van 7 tot 10 januari 2013 staat Edu'Actief met al haar horecamethodes voor vmbo en mbo op de Horecava. De producten van Edu'Actief zullen liggen voor u klaar, zodat u een kijkje kunt nemen in het aanbod. Voor meer informatie kunt u terecht op www.horecava.nl.

Vakantiebeurs
Van 9 tot 13 januari 2013 staat Edu'Actief met de methodes Transfer en ReCREATIEf op deze beurs. Edu'Actief staat voor het tweede jaar op rij op deze beurs en biedt u de gelegenheid om kennis te maken met haar methodes voor toerisme en recreatie. Voor meer informatie kunt u terecht op www.vakantiebeurs.nl.

NOT
De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is de grootste vakbeurs voor professionals in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs. Edu'Actief staat op de NOT met een stand waar de methode Leefstijl centraal staat. Leefstijl ontwikkelt lesmateriaal op het gebied van sociaal-emotionele vaardigheden voor onder andere het primair en voortgezet onderwijs. Voor meer informatie over de beurs kunt u terecht op www.not-online.nl.

Bent u niet in de gelegenheid om naar één van de beurzen te gaan, maar wilt u wel meer informatie over onze leermiddelen? Neem dan contact op met Edu'Actief via telefoonnummer 0522 235 235 of via het contactformulier.