="">="">

Lekker zelf ondernemen is leverbaar!

25 juli 2012
!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Lekker zelf ondernemen is leverbaar! ="">="">

9789037207231.jpgRuim 15 roc's gaan komend schooljaar aan de slag met Lekker zelf ondernemen. Lekker zelf ondernemen is de nieuwe methode van Edu'Actief voor mbo'ers op niveau 3 en 4 die na hun opleiding een eigen bedrijf willen beginnen. De lesmethode is in te zetten binnen alle domeinen en bereidt de ondernemers in spé voor op het certificaat van CE Ondernemerschap.


Het lesmateriaal bestaat uit een map met zes katernen, digitaal materiaal en een simulatiegame. De digitale ondersteuning voor de docent en cursist staat op deze methodesite www.lekkerzelfondernemen.nl.

Nieuwsgierig naar Lekker zelf ondernemen? Bekijk dan het inkijkexemplaar. Lekker zelf ondernemen is te bestellen via de webshop.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende presentatie over Lekker zelf ondernemen? Neem dan contact op met Edu'Actief via telefoonnummer 0522 235 235 of via het contactformulier.