="">="">

Edu'Actief en Angerenstein bundelen krachten

07 maart 2012
!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Edu'Actief en Angerenstein bundelen krachten ="">="">

Meppel/Velp – Uitgeverij Edu'Actief en Uitgeverij Angerenstein, beide gespecialiseerd in het ontwikkelen van lesmateriaal voor het mbo, bundelen hun krachten. Angerenstein maakt, met terugwerkende kracht, vanaf 1 januari 2012 onderdeel uit van Edu'Actief. Door de samenwerking kan de onderwijsmarkt nog beter gefaciliteerd worden met een goede mix aan crossmediaal lesmateriaal voor de mbo-richtingen Sport en Welzijn.

Waar Edu'Actief zich richt op een groot aantal sectoren binnen het mbo, ontwikkelt Angerenstein met name leermiddelen voor de mbo-richtingen Welzijn en Sport. Deze producten sluiten volgens Jannes Hessels, directeur van Edu'Actief, goed aan op het huidige productportfolio van Edu'Actief: "De producten die Edu'Actief en Angerenstein hebben ontwikkeld voor Sport en Welzijn, blijven naast elkaar bestaan. Op die manier kunnen we de onderwijsmarkt een optimale combinatie bieden en nog beter aansluiten bij de verschillende vragen uit de het onderwijsveld. De overname van Angerenstein past perfect binnen onze ambitie om het beroepsonderwijs als partner zo goed en breed mogelijk te ondersteunen. Ook positioneert het ons optimaal om in de toekomst verder te groeien."

Voor Erik Pijs, directeur van Angerenstein, betekent de samenwerking dat het lesmateriaal van Angerenstein nog verder ontwikkeld kan worden. "Edu'Actief is een goede partner als het gaat om het ontwikkelen van digitale componenten ter ondersteuning van ons materiaal. Hiermee brengen we de producten en dienstverlening van Angerenstein voor het onderwijs naar een hoger niveau."

Uitgeverij Angerenstein blijft gevestigd in Velp.

Over Angerenstein

Angerenstein is sinds haar oprichting in 1991 een educatieve uitgeverij in Velp en ontwikkelt leermiddelen voor het mbo, zoals boeken, competentiegerichte opdrachten- en beoordelingsmagazijnen, diagnostische kennistoetsen en content voor digitale leeromgevingen. De producten zijn met name gericht op de richtingen Sport en Welzijn.

Over Edu'Actief

Edu'Actief is een succesvolle en snelgroeiende educatieve uitgeverij en ontwikkelt lesmethodes voor primair, voortgezet en beroepsonderwijs. Daarnaast verzorgt Edu'Actief trainingen en diensten voor docenten. Edu'Actief is gevestigd in Meppel en is onderdeel van Koninklijke Boom uitgevers.