Dit schooljaar goed van start!

27 augustus 2019Of je al werkt met een lesmethode van Edu’Actief of je gaat voor het eerst aan de slag met ons lesmateriaal, we helpen je bij de start van het schooljaar graag op weg. Ontvang toegang tot de methodesite met antwoordmodellen en oefentoetsen of vraag je docentexemplaren direct aan. Onderstaande informatie helpt je om met onze lesmethode goed van start te gaan!

Ga snel naar

Toegang methodesite of digitale leeromgeving
Bij het lesmateriaal hoort een methodesite of digitale leeromgeving (voorheen 24boost). Hier vind je gratis antwoordmodellen en handige documenten of presentaties die jou helpen bij het lesgeven. Nog geen toegang? Vraag dit gratis online aan.
> Aanvragen toegang

Instructievideo digitale leeromgeving
Gaat u aan de slag met de digitale leeromgeving? Bekijk de instructievideo’s voor een goede start.
> Instructievideo’s digitale leeromgeving

Docentexemplaar: Altijd 50% korting
Bij het lesgeven is het handig om van elk boek een exemplaar te hebben. Daarom kun je, altijd met 50% korting, een docentexemplaar bestellen.
> Docentexemplaar bestellen

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je het laatste nieuws over je methode niet missen? Door je in te schrijven voor de methode nieuwsbrief ontvang altijd de laatste updates over je methode. Let op: uitschrijven kan altijd!
> Inschrijven nieuwsbrief mbo-methode
> Inschrijven nieuwsbrief vo-methode

Gratis multimediatools
Op www.verrijkjeles.nl vind je een overzicht van gratis multimediatools, verdeeld in zes categorieën. Per tool krijg je stap voor stap uitleg aan de hand van een (te printen) stappenplan en instructievideo’s.
> www.verrijkjeles.nl

Goedkoop bestellen
Je leerlingen of studenten bestellen het goedkoopst via de webshop van Edu'Actief. Stel een leermiddelenpakket samen voor je studenten en ontvang 10% korting.
> webshop Edu’Actief

Persoonlijk contact
Heb je nog vragen of vind je het fijn dat één van onze adviseurs langskomt om het jaar goed op te starten? Laat het ons weten via 0522 235 235 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Een mooi schooljaar gewenst!