Allereerste Edu4all Event

24 januari 2018

Voor het eerst in de geschiedenis van Edu4all, wordt het grote Edu4all Event georganiseerd! Een dag met inspirerende sprekers, activerende workshops en veel ruimte om kennis en ervaringen te delen met medecollega's. En natuurlijk een overheerlijke lunch!

Keynote: Angela Weghorst
Keynote van deze dag is Angela Weghorst, jongerenspecialist en auteur van het boek Anders. Ze geeft antwoord op vragen als, waarom bent u docent geworden en bent u de motivator die uw leerling nodig heeft? Angela geeft haar inzicht op jongeren van nu. 

Activerende workshops en kennis delen
Daarnaast bestaat het programma uit activerende workshops en is er veel ruimte om kennis en ervaringen te delen met medecollega's. In de intervisie en Tips & Trics workshop wordt er per onderwijsrichting een opsplitsing gedaan. Dit biedt docenten ruimte om kennis en ervaringen te delen en handig Tips & Trics te ontvangen voor de les van morgen.  

Theatergroep Playback
De afsluiting op het Edu4all Event wordt gedaan door theatergroep Playback. Twee professionele acteurs en een ervaren trainer spelen herkenbare schoolsituaties tussen leerlingen en docenten. De deelnemer krijgt hierbij  de kans te oefenen in het omgaan met onaangepast gedrag, pesten, agressie, conflicten en het motiveren van leerlingen.

Deze praktische masterclass verstevigt de verbinding tussen leerlingen en docent. Praktisch, treffend, soms hilarisch, maar vooral leerzaam.

Kortom, het belooft een inspirerende dag te worden. Zorg dat u er bij bent en meld u vandaag nog aan.