Zomervakantie (nog niet) begonnen!

21 juli 2010
 
Zomervakantie (nog niet) begonnen!
 
De zomervakantie is voor de meesten van ons begonnen. Lekker op vakantie, uitrusten en even niet werken. Nu de scholen gesloten zijn lijkt het een rustige tijd voor uitgeverijen als Edu'Actief, maar niets is minder waar. In Meppel geen komkommertijd, wij bereiden ons voor op het nieuwe schooljaar. Het is een drukte van jewelste!
 
Kasten opruimen, het klantensysteem up-to-date maken en meer van dit soort klussen zijn ideaal voor de zomermaanden. Toch zijn dit klussen waar we bij Edu'Actief soms in de zomermaanden zelfs niet aan toe komen: de laatste hand wordt gelegd aan nieuwe producten, bestellingen stromen binnen via de online catalogus, promotionele acties worden voorbereid en nieuwe websites worden gelanceerd.
 
Zelf houd ik me, samen met mijn collega's van de afdeling ICT en de afdeling Marketing & Verkoop bezig met het laatste punt. Edu'Actief ontwikkelt regelmatig nieuwe lesmethodes waarbij nieuwe websites horen. Komend schooljaar moeten websites als WerkKr8 en PrOmotie digitaal gebruiksklaar zijn. Daarnaast is Edu'Actief gefuseerd met Leefstijl en SimNet. Voor Leefstijl is inmiddels een nieuwe website in de lucht. De site van SimNet zal later dit jaar geüpdatet worden. Een andere nieuwe website die onlangs online kwam is Edu-visual.nl. Edu'Visual is de audiovisuele afdeling binnen Edu'Actief die onder andere educatieve filmproducties maakt. Tot slot wordt deze zomer ook nog een nieuw intranet gelanceerd voor de medewerkers van Edu'Actief.
 
Hebben we dan zelf nog wel tijd om uit te rusten deze zomer? Met inmiddels ongeveer honderd medewerkers op kantoor is het gelukkig wel mogelijk hier en daar wat te schuiven en om zelf ook even vrij te nemen. Want ook wij willen goed uitgerust beginnen aan het nieuwe schooljaar zodat we u weer goed van dienst kunnen zijn.
 
Fijne vakantie!