Mini-laptops uitgedeeld aan Edu4all scholen

09 juli 2010
Op het Broeckland College gebruiken ze voortaan een mini-laptop bij vergaderingen. De school is een van de winnaars van de laptopactie van Edu'Actief. De educatieve uitgeverij verlootte tien laptops onder scholen die aankomend schooljaar aan de slag gaan met de nieuwe methode Edu4all.
 
Edu4all is een methode voor de beroepsgerichte programma's in de bovenbouw van het vmbo. Voor de sectoren Economie en Zorg & Welzijn heeft Edu'Actief een uiterst flexibel programma ontwikkeld. Het voordeel is dat de werkplekken onderling koppelbaar zijn, zowel tussen afdelingsprogramma's als over sectorgrenzen heen.
 
De scholen die een mini-laptop kregen uitgereikt waren erg verrast en enthousiast. Het betrof dan ook een zeer bijzondere netbook van Asus, uitgevoerd in wit. Ter bescherming van dit apparaat deed Edu'Actief er een netbook-tas bij. Op het Broeckland College, waar een van de laptops in ontvangst werd genomen, kreeg het apparaat direct de functie toebedeeld van notulenlaptop. 'Het apparaat is gemakkelijk mee te nemen en praktisch om te gebruiken bij vergaderingen', aldus de school. Het Pleincollege De Burgh verlootte de witte mini-laptop onder de economiedocenten.
 
Edu'Actief bedankt alle scholen die komend schooljaar starten met Edu4all voor het vertrouwen. Edu4all is met veel zorg en kennis ontwikkeld door mensen met passie voor onderwijs.