Foto's auteurs-/relatiedag staan online

17 juni 2010
Uitgeverij Edu'Actief b.v. organiseerde op vrijdag 28 mei 2010 een auteurs-/relatiedag. Voor deze gelegenheid was het terrein achter het bedrijfspand omgetoverd tot een groot zandstrand met daarop een strandtent. Zowel in de tent als op het strand en in het bedrijfspand van Edu'Actief werden workshops georganiseerd waar auteurs, relaties en medewerkers van het bedrijf aan deel konden nemen.
 
Auteurs-/relatiedag 2010 Edu'ActiefHet strand bood plaats aan een workshop jongleren. Iets verder op, in de tent, konden met verschillende ingrediënten zomerse cocktails worden bereid. In het magazijn stonden trommels klaar voor de workshop djembé. Een andere actieve workshop was schermen. Tot slot was er voor de fijnproevers een workshop bonbons maken en een workshop wijn proeven.
 
Na de inspanning was het tijd voor ontspanning en werden de bezoekers verrast met een optreden van vier sambadanseressen. Vervolgens kon iedereen aansluiten voor een oosters buffet waarna er vermaak was van een goochelaar en een jongleur.
 
De avond werd afgesloten met een optreden van DJ Martin Harder.
 
Benieuwd naar deze geslaagde dag? Bekijk de foto's.