Zo bestelt u docentmateriaal bij uw methode

30 juli 2018

Een nieuw schooljaar vol nieuwe uitdagingen. Begin het jaar goed en breidt uw lesmethode van Edu’Actief vandaag nog uit met docentmateriaal. In één aanvraag bestelt u eenvoudig uw docentexemplaren en ontvangt u meteen gratis toegang tot extra materiaal op de methodewebsite.

Docentexemplaren bestellen
U kunt docentexemplaren van zowel papieren als digitale uitgaven bestellen met 50% korting. Het is mogelijk docentexemplaren van meerdere isbn’s in één keer te bestellen. Houd de isbn’s die u wilt bestellen bij de hand.


Docententoegang methodesite of digitale leeromgeving aanvragen
U kunt daarnaast meteen gratis docententoegang aanvragen voor de methodesite of de digitale leeromgeving. Dit kan ook zonder dat u docentexemplaren bestelt. Op de methodesite en de digitale leeromgeving vindt u gratis docentmateriaal zoals antwoordmodellen en verantwoordingsdocumenten.

Let op! Wilt u een docententoegang aanvragen voor de digitale leeromgeving van de methodes Allround, Secretarieel.info of Keuzedelen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via 0522 235 235.


Docententoegang verlengen

Werkt u dit jaar opnieuw met een lesmethode van Edu’Actief? Verleng dan voor 1 oktober 2018 uw docententoegang.

  1. Ga naar https://mijn.edu-actief.nl/m/licenties/docenttoegang
  2. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Kies de methode(s) waarmee u werkt.
  4. Verleng uw docententoegang. Uw toegang wordt meteen verlengd tot 1 oktober 2019.


Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig bij het bestellen van docentmateriaal? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0522 235 235 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .