Uitgeverij Leefstijl fuseert met Uitgeverij Edu'Actief

20 april 2010
De activiteiten van de Stichting Lions Quest Nederland, beter bekend als Leefstijl, worden gefuseerd met Uitgeverij Edu'Actief te Meppel. Uitgeverij Edu'Actief maakt deel uit van Koninklijke Boom uitgevers. Met de overgang van de activiteiten verwachten Leefstijl en Uitgeverij Edu'Actief een verdere versterking en verdieping van de activiteiten en een nog betere continuïteit van de onderneming en haar missie te bereiken.
 
Door de fusie van Leefstijl met Uitgeverij Edu'Actief, deel uitmakend van Koninklijke Boom uitgevers, zal de continuïteit en de kracht van Leefstijl verder worden uitgebouwd. Als gezamenlijke groep zal Leefstijl samen met Uitgeverij Edu'Actief een betere inbedding en steviger marktpositie in Nederland krijgen. Als gevolg van deze fusie zullen er geen gedwongen ontslagen vallen binnen Leefstijl. Binnen de omgeving van Uitgeverij Edu'Actief zal Leefstijl uitstekend gefaciliteerd worden waardoor de continuïteit van het Leefstijl programma, haar activiteiten, afnemers en haar medewerkers optimaal wordt gewaarborgd. Hiertoe zal Leefstijl vóór de zomer verhuizen van Amstelveen naar de locatie van Uitgeverij Edu'Actief in Meppel.
 
Leefstijl is een gezonde organisatie en is bekend van het Leefstijl-programma: leermiddelen en trainingen op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling en is gevestigd te Amstelveen.
 
Uitgeverij Edu'Actief is een succesvolle en snel groeiende, 20 jaar jonge educatieve uitgeverij en is bekend van onder andere Tendens, Pit en Promotie, en heeft ruim 80 medewerkers in dienst. Uitgeverij Edu 'Actief is gevestigd in Meppel.
 
Koninklijke Boom uitgevers is een gerenommeerde onafhankelijke uitgeefgroep met ruim 400 medewerkers en bestaat sinds 1841.