Docentendag IGH geslaagd!

25 maart 2010
Aan de serie van de docentendagen IGH (NedCar in Born, Xenos in Waalwijk, Grolsch in Enschede enzovoort) is een geslaagde dag toegevoegd: EGLO Verlichting in Oosterhout.
 
Op vrijdag 12 maart waren ruim 40 docenten welkom bij een van de wereldwijd meest succesvolste aanbieders van decoratieve verlichtingsoplossingen voor de consumentenmarkt. De heer John van Vugt (General Manager, Holland) opende de docentendag met een inspirerend succesverhaal over EGLO Verlichting en over ambitie om te groeien in de zakelijke markt. Namens ROC Zeeland presenteerde Wendel van Maldegem vervolgens hoe het team IGH de nieuwe methode Scoren.info inzet als basis voor het leren en gebruikt als naslagwerk voor projecten. Er werd enthousiast gereageerd op de problemen die het roc overbrugt met een doelgerichte aanpak en de manier waarop het de deelnemers motiveert.
 
EGLO VerlichtingIn de prachtige showroom en loungebar van EGLO Verlichting werd een luxe lunch geserveerd. In deze prettige sfeer werden ervaringen uitgewisseld over het gebruik van Scoren.info in de eigen ELO, het organiseren van de BPV en het waarborgen van de examenvoorbereiding voor ESS-examens.
 
 
Aansluitend leidde Peter Stokvisch (uitgever methode Scoren.info) een korte intervisie over de onderwerpen die tijdens de lunch waren besproken. Hieruit kwam duidelijk naar voren dat belangrijke aandachtspunten voor de roc's de kwalificatiedossiers en de examinering in 2010 zijn. In deze context konden de aanwezigen kort in discussie met Rob van Wezel en Michel Lammers, aanwezig vanuit KC Handel en uitgenodigd door Uitgeverij Edu'Actief b.v. Duidelijk werd dat KC Handel openstaat voor de inbreng vanuit de scholen en opmerkingen en/of ideeën meeneemt in de totstandkoming van de toetstermen bij de kwalificatiedossiers voor het schooljaar 2010-2011*. 
 
De beste manier om het programma van deze Docentendag IGH af te sluiten, is natuurlijk een rondleiding, onder begeleiding van de heer John van Vugt zelf, door het enorme en volledig gerobotiseerde magazijn. 'Indrukwekkend en fascinerend!'
 
Na afloop van het programma werd er door de docenten nog even nagepraat tijdens de borrel. De reacties waren ronduit positief: 'Leuk dat Edu'Actief weer de Docentendag IGH heeft georganiseerd, volgend jaar weer?'
 
We bedanken alle aanwezigen voor hun komst! Heeft u de Docentendag IGH helaas moeten missen? Of wilt u graag aanvullende informatie ontvangen over de methode Scoren.info? Wij komen graag op uw locatie langs voor een presentatie**.
 
* Ideeën en opmerkingen voor de totstandkoming van de toetstermen bij de kwalificatiedossiers voor het schooljaar 2010-2011 kunt u mailen naar KC Handel, de heer Rob van Wezel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
** Vraag een presentatie aan van Scoren.info.
 
Bekijk alle foto's van deze dag!