Edu’Actief feliciteert On Stage met 10-jarig jubileum

02 februari 2017

On Stage is jarig! De organisator achter de vmbo Beroepenfeesten bestaat 10 jaar. Speciaal voor dit jubileum maakte On Stage in samenwerking met Edu’Actief een boekje vol verhalen uit het vmbo. Corine Korrel, bedenker On Stage: ‘Wij worden telkens zo blij als we horen van de vele positieve ervaringen en mooie resultaten van Beroepenfeesten.”

Denken over je toekomst mag een feest zijn, want het vmbo doet er toe. Vanuit die gedachte werd On Stage in 2007 opgericht door Corine Korrel. Inmiddels viert de organisatie haar 10-jarig jubileum en organiseert door het hele land heen Beroepenfeesten voor het vmbo. Afgelopen jaren waren dit 54 feesten voor zo’n 51.000 leerlingen en circa 10.000 beroepsbeoefenaars.

“Vmbo staat voor Edu’Actief voor ‘Verschrikkelijk Mooi Beroepsonderwijs’ en levert daarom graag een bijdrage aan initiatieven zoals On Stage”, aldus Baukje Visser, uitgever van de vmbo-methode Edu4all. “Ik hoop dat de Beroepenfeesten nog vaak zullen plaatsvinden, want het zijn prachtige feesten voor prachtig onderwijs.”

De jubileumboekjes worden uitgedeeld tijdens de Beroepenfeesten. Kijk voor een overzicht van alle feesten op Onderwijsonstage.nl.