Studenten Cibap verrassen Edu’Actief met mediaproducties

01 februari 2017

Filmpjes, animaties, webpagina's, infographics en zelfs een magazine. Edu'Actief werd afgelopen week overspoeld met mediaproducties van studenten van het Cibap. Tweede en derde fase studenten hadden de opdracht gekregen om met mediaproducten duidelijk te maken wat de nieuwe keuzedelen voor het mbo inhouden. Hun professionele eindproducten werden dinsdag 31 januari gepresenteerd bij Edu'Actief in Meppel.


Prettige samenwerking
Cibap en Edu’Actief werken al een aantal jaar op een bijzonder prettige manier samen. Cibap levert creatieve studenten en Edu’Actief leuke opdrachten en een intensieve begeleiding en professioneel feedback. Rob van der Ploeg (foto), Marije van der Sar en Yvonne van Zuiden van de educatieve uitgeverij namen regelmatig een kijkje bij de studenten om hen feedback te geven tijdens het proces. 

Keuzedelen in beeld
Ook dit project was weer een feestje met mooie producten die Edu’Actief daadwerkelijk kan gebruiken. In ieder product staat een keuzedeel voor het mbo centraal. In de productie wordt uitgelegd wat het keuzedeel precies inhoudt en wat de student die hiervoor kiest ermee kan. Het doel van de producties is om het voor studenten makkelijker te maken een keuzedeel te kiezen en om te ontdekken wat er van hem of haar wordt verwacht wanneer hij dit keuzedeel kiest.

Het resultaat is binnenkort te zien op edu-actief.nl/keuzedelen.