CompetentCity 2009: de weg naar de finale

20 oktober 2009
12 oktober 2009
 
Het evenement CompetentCity stond dit jaar in het teken van de laatste fase, die nu is aangebroken. De mbo-instellingen en het bedrijfsleven zetten de laatste puntjes op de i: op 1 augustus 2010 starten alle mbo'ers met de nieuwe kwalificatiedossiers. Tijdens CompetentCity 2009 konden mensen in en rond het mbo zich opmaken voor deze weg naar de finale. Net als vorig jaar waren er ook dit jaar ruim tweeduizend docenten aanwezig, ditmaal in Congrescentrum De Reehorst in Ede.
 
Staatsecretaris Marja van Bijsterveldt nam ook de tijd voor een wandeling op CompetentCity en onderging dit evenement zoals ook de overige bezoekers dit evenement onderging. Dus: veel meters maken, veel handen schudden, veel vragen stellen en vooral érvaren. 'Grote klasse', oordeelt ze vlak voor ze weer weggaat. 'Geweldige dynamiek'.
 
De stand van Uitgeverij Edu'Actief b.v. stond in het teken van ons 20-jarig bestaan: roze ballonnen, roze pennen, heerlijke chocola en roze blouses. Ook wij vonden de dag 'grote klasse'. We hebben erg genoten en dat komt mede door de bezoekers. Zo kon men meer informatie krijgen en aanvragen over Taal, Rekenen en Zorg & Welzijn. Na het invullen van een contactkaart gaven we een usb-stick cadeau: want wie jarig is trakteert!
 
Wij zijn erg tevreden over deze dag, u ook?