Prijswinnaars wedstrijd 'Favoriete docent' bekend

15 juni 2016

"Juf Judith heeft voor mij het verschil gemaakt en mij iets heel kostbaars meegegeven. Ik ben nu zelf een docent in het mbo en het is mijn drive om jonge mensen ook dit soort vertrouwen te geven." Dit is de reden waarom zij voor Nina Mulder, nu docent op het Da Vinci College, altijd haar favoriete docent blijft. “Zij gaf mij het gevoel dat ik bijzonder was en goed kon leren en dat ik veel zou kunnen bereiken als ik mijn best ervoor zou doen.” Nina wint hiermee de eerste prijs in onze verhalenwedstrijd: Wie was uw favoriete docent?

 Nina wint een goedgevulde rugtas van het merk Dakine. Hierin zit o.a. een Energize-boek om haar eigen leerlingen mee in beweging te brengen, een lunchbox, Dopper, een powerbank, tablet sleeve en een dinerbon.

Tweede prijs
De tweede prijs gaat naar Ankeniete Wienen-Wijnalda, docent SAW op het Noorderpoort in Groningen. Zij leerde 41 jaar geleden van haar favoriete juf om kinderen te zien in hun ontwikkeling en dat je hen moet gidsen naar volwassenheid. Met haar inzending wint ze de complete serie Energize-boeken.

 Verhalen

  1. "Juf Judith heeft voor mij het verschil gemaakt en mij iets heel kostbaars meegegeven" - Nina Mulder
  2. "Ik hield van haar" - Ankeniete Wienen

Vraag gratis aan: boekje met alle verhalen
Benieuwd naar alle inzendingen? Vraag dan gratis het limited edition boekje aan met daarin vele inspirerende verhalen over favoriete docenten.