Een heldere boekenprijs voor de scholen

22 januari 2009
 
Moet lesmateriaal altijd zo duur zijn?
Wij leveren onze producten tegen een zo redelijk mogelijke prijs. Wij zoeken daarbij een balans tussen goed materiaal en een redelijke prijs. Om de school kosten te laten besparen, bieden wij scholen de mogelijkheid om rechtstreeks bij ons in Meppel het lesmateriaal te bestellen. Dit werkt kostenbesparend voor u als school omdat wij bij grotere bestellingen kortingen tot 10% kunnen geven.
 
Waarom kan onze prijs afwijken van die van de boekhandel?
Edu'Actief maakt als uitgeverij de prijsstelling van lesmateriaal zo helder mogelijk. Onze prijzen staan vermeld in onze digitale catalogus en daarop kunnen fikse kortingen gegeven worden.
 
De tussenhandel, zoals boekhandels, biedt scholen aanvullende diensten voor levering en beheer van de boekenfondsen zoals de distributie van individuele leerlingenpakketten, het incasso en het debiteurenrisico. De kosten die deze vorm van dienstverlening met zich meebrengt, berekent de tussenhandel door in de prijzen van de leermiddelen. De prijs van de tussenhandel kan daardoor sterk verschillen van de prijs zoals die bij ons in de catalogus vermeld staat. Deze verschillen kunnen oplopen tot wel 40%.
 
Het is zeker de moeite waard de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Daarmee wordt helder wat u voor welke diensten betaalt.
 
Rechtstreeks bestellen van onze leermiddelen in Meppel is de goedkoopste optie voor scholen/leerlingen.
 
Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van of wilt u een offerte ontvangen voor directe levering, neem dan contact op met Eddy Blaauwbroek op 0522 235 235 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .