Edu'Actief introduceert het eerste boek voor de Manager Verkoop Reizen

05 januari 2009
Methode Transfer
Even voorstellen: Manager Verkoop Reizen
 
De Manager Verkoop Reizen: een echte alleskunner in de dynamische reisbranche. Naast het actief meedraaien in de verkoop vormt de Manager Verkoop Reizen de spil van ieder verkooppunt. Hij is de schakel tussen verkooppunt en management, coacht zijn medewerkers en stuurt op prestaties om zo iedere dag weer tot een succes te maken. Maar de Manager Verkoop Reizen is vooral een mensenmens: betrokken en met oprechte interesse in zijn klanten, het team en het vak.
Een bijzonder vak voor een bijzonder persoon. Daarom willen wij u graag voorstellen aan het eerste boek voor de Manager Verkoop Reizen!
Het boek 'Even voorstellen: Manager Verkoop Reizen' is gebaseerd op het Beroepscompetentieprofiel (BCP) dat in 2007 door de ANVR is ontwikkeld en dekt het kwalificatiedossier Reizen. Het beschrijft op praktijkgerichte wijze de reisbranche inclusief trends en alle facetten van de functie Manager Verkoop Reizen. Topmanagers uit de branche geven in interviews hun visie op het vak. Het boek geeft handvatten om succesvol te zijn op het gebied van operationeel leidinggeven en personeelsplanning en -ontwikkeling. Het geeft duidelijk weer hoe de Manager Verkoop Reizen de regie in handen kan nemen om de koers van het verkooppunt te bepalen en resultaat neer te zetten. Een boek voor mbo-studenten Manager Verkoop Reizen niveau 4, maar ook voor de toekomstige en zittende manager in de reisbranche.
 
'Even voorstellen: Manager Verkoop Reizen' maakt deel uit van de onderwijsmethode Transfer voor mbo reisopleidingen van Uitgeverij Edu'Actief. Auteur is Marja Groen, directeur en oprichtster van La Differenza waarmee zij bedrijven adviseert en ondersteunt in het koppelen van beleid, marketing en human resources. Marja heeft ruime ervaring in de reisbranche.
 
Nieuwsgierig naar het boek 'Even voorstellen: Manager Verkoop Reizen'? Vraag dan een beoordelingsexemplaar aan in onze digitale catalogus.
Voor meer informatie over het boek 'Even voorstellen: Manager Verkoop Reizen' kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.