#Keuzedelenweek 14 t/m 18 maart 2016

25 januari 2016

Een hele week aandacht voor keuzedelen voor het mbo. Edu’Actief organiseert in samenwerking met Maakwerkvanonderwijs.nl van 14 t/m 18 maart de #Keuzedelenweek. Met iedere dag updates over keuzedelen, een vragenronde via social media en het event ‘Kiezen en delen’.

#QAKeuzedelen
Stel al je vragen over leermiddelen voor keuzedelen via Twitter en Facebook aan Rob van der Ploeg (Edu'Actief). Dinsdag 15 maart tussen 14.00 – 15.00 uur beantwoordt hij via video’s vragen die binnen zijn gekomen met #QAKeuzedelen. U kunt uw vragen nu al insturen.

Event: Kiezen en delen
Maak kennis met scholen die vooroplopen in het keuzedelen proces. Kom vrijdag 18 maart naar Bunnik voor het event: Kiezen en delen. Aan de hand van verschillende stellingen komen we steeds meer te weten over de aanpak van keuzedelen op andere roc’s. Daarnaast is Eric Jongepier, regisseur herziening kwalificatiestructuur mbo, aanwezig om de meest actuele stand van zaken rondom keuzedelen met u te delen en om uw vragen te beantwoorden.

 

Aandacht voor keuzedelen
In de #Keuzedelenweek wordt op Maakwerkvanonderwijs.nl dagelijks aandacht besteed aan keuzedelen. Houd de website in de gaten voor nieuwe blogs, updates en handige documenten.